Muziekkorps Euphonia
webmastertheo@muziekkorpseuphonia.nl

Agenda 2023

nieuwjaarsconcert

zaterdag 28 januari 2023

gemeenschapshuis zesgehuchten

aanvang 20.00 uur

270 jaar muziek op Zesgehuchten

Zaterdag 28 januari organiseert Muziekkorps Euphonia het jaarlijks terugkerend nieuwjaarsconcert. Op deze avond staan maar liefst 7 jubilarissen op het podium die in totaal 270 jaar lid zijn van het muziekkorps.

Programma:

Als eerste staat de percussiegroep van Euphonia op het podium onder leiding van Theo Peeters.

Zij stappen dit keer op een muzikale tovertrein die start op het station uit de wereld beroemde verhalen van Harry Potter. Onderweg ontmoeten zij diverse personen en plaatsen uit de wereldgeschiedenis.

Na de pauze is het de beurt aan het fanfare orkest van Euphonia onder leiding van hun nieuwe dirigent Bryan Verel. Bryan staat sinds oktober 2022 voor het orkest en neemt U in zijn eerste nieuwjaarsconcert mee in de wereld van film en theater. Met o.a. muziek uit Soldaat van Oranje en Floris. Ook muziek van Robbie Williams en Bon Jovi staan op het programma.

Jubilarissen:

Aan het einde van het concert worden de jubilarissen in het zonnetje gezet.

Peter van de Sande, Henny Brouwers en Theo Peeters , 50 jaar

Bennie Markgraaff, 25 jaar

Max Burger en Sjoerd Fijten, 12,5 jaar

Als klap op de vuurpijl misschien wel de bekendste Euphoniast in Geldrop, Cor Verkennis.

Cor is maar liefst 70 jaar lid van Muziekkorps Euphonia

 

Muziekkorps Euphonia wil graag alle familieleden, vrienden, bekenden en muziekliefhebbers uitnodigen om de jubilarissen te feliciteren tijdens dit concert. 

Cor Verkennis 70 jaar lid van Euphonia

 

Na de vakantie zijn de repetities in september hervat. Bespeel je een blaasinstrument of speel je slagwerk? Denk dan eens na of je bij Euphonia wil gaan spelen. Je kunt je aanmelden via het contactformulier

 

 De repetities gaan in september 2022 weer van start.

kijk even waar en wanneer de repetities plaatsvinden en ga mee doen met Euphonia

 

 

vanaf september 2022.

Speciale ledenwerving aktie.

Natuurlijk hoopt Muziekkorps Euphonia dat er veel basisschoolleerlingen verder gaan met muziek maken en lessen gaan volgen en zich aansluiten bij de vereniging.

Om ook de oudere jeugd en volwassenen, beginnende en gevorderde muzikanten een kans te geven om eens te komen proeven hoe het is om muziek te maken, heeft Euphonia de regel dat je de eerste 3 maanden gratis lid bent van de vereniging.

Dus: speel je trompet, bugel, trombone, hoorn, bas, tuba, enz. of ben je slagwerker/percussionist, meld je aan via het contactformulier of via het secretariaat