Muziekkorps Euphonia
webmastertheo@muziekkorpseuphonia.nl

proms 2018 wordt weer een supershow.

noteer de datums alvast in Uw agenda. 

 

PROMS 2018, een waar muziekspektakel.

Proms 2018 in Geldrop op zaterdagavond 14 en zondagmiddag 15 april wordt een muzikaal evenement waar een breed publiek uit Geldrop-Mierlo en omgeving van kan genieten. Tijdens Proms 2018 zullen o.a. 9 Geldropse solisten en backing -vocals hun beste stem laten horen. Zij gaan dit doen met een 3 mans combo, het Proms Fanfareorkest en de Percussiegroep van Muziekkorps Euphonia.

Een muziekspektakel in de breedste zin van het woord. Alle genres muziek komen aan bod. Pop, Rock, filmmuziek, swing, funk, latin en Nederlandstalig. Muziek van bekende buitenlandse artiesten als o.a. Cristina Aguilera, Ed Sheeran, Michael Bublé, Belle Perez en Stevie Wonder. Maar ook Nederlandse artiesten als André Hazes, Guus Meeuwis, Ilse de Lange en Maaike Ouboter komen voorbij.

 Muziekkorps Euphonia is trots dat ze er weer in geslaagd is om een aantal Geldropse Zangers en zangeressen in huis te halen die de klappen van de muzikale zweep al kennen van vorige proms. Samen met 4 Backing vocals, promsorkest, percussiegroep en combo brengen ze een avondvullende show op de planken. Dit alles vakkundig aan elkaar gepraat door proms-presentator Bas van Beek.

Licht en geluid is dit jaar in goede handen bij WSS licht en JAMAVRO geluid.

De regie is in handen van Maarten van der Velden.

Muziekkorps Euphonia

Het proms-orkest van Muziekkorps Euphonia staat dit keer onder leiding van dirigent “Bas Clabbers”. Voor Bas is dit het eerste proms-concert wat hij met Euphonia op de planken gaat zetten en is apetrots op het programma dat dit jaar mogelijk is gemaakt. Het wordt een supershow waar Geldrop nog lang over na zal praten.

De percussiegroep van Muziekkorps Euphonia zal ook weer enkele spectaculaire muziekstukken neer gaan zetten onder leiding van instructeur “Theo Peeters”. In samenwerking met zang en fanfareorkest is deze editie een leuke uitdaging voor de percussiegroep.

Afterparty op zaterdag

De afterparty na het proms-concert op zaterdag 14 april wordt verzorgd door "het Spoor Bijster". Deze band met onze slagwerkleraar "Door Raeymaekers" zal na het concert zorgen dat U allemaal nog even kunt nagenieten.

Drie goede vrienden maken heerlijke muziek. De ene noot vrolijk, de andere swingend!

Proms 2018

Concertzaal: Strabrecht-College, Grote Bos 2, 5666 AZ Geldrop

Zaterdag 14 april aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.

Zondag 15 april aanvang 14.00 uur zaal open 13.00 uur.

Om er zeker van te zijn dat U kunt genieten van deze muzikale show in het Strabrechtcollege koopt U nu alvast kaarten.
Houdt U er rekening mee dat zaterdagavond staanplaatsen beschikbaar zijn en beperkt zitplaatsen in de vorm van barkrukken. Zondagmiddag zijn alleen zitplaatsen (stoelen) beschikbaar.


Toegangskaarten zijn te koop bij: Keurslagerij Seelen, WC coevering 12. Etos drogist, Heuvel 42 en Bakkerij J.v.d. Broek, Hoog Geldrop 93 en Heuvel 26 in Geldrop.

Voor meer info over de deelnemers en proms 2018 gaat U naar www.facebook.com/muziekkorps.euphonia

 

Tot ziens op Proms 2018