Muziekkorps Euphonia
webmastertheo@muziekkorpseuphonia.nl

  

Geachte heer/mevrouw,

 

Muziekkorps Euphonia organiseert op 14 en 15 april 2018 haar zevende “Euphonia Proms”.

Het belooft weer een muzikaal spektakel te worden zoals U dat van Euphonia inmiddels gewend bent. Er zijn zeer talentvolle zangers en zangeressen uit Geldrop geselecteerd die samen met het Fanfareorkest en de Percussiegroep van Euphonia garant staan voor een grandioze Proms.

De Euphonia Proms wordt ook deze keer weer gehouden in de zaal van het Strabrechtcollege in Geldrop.

Zaterdag 14 april is de aula van het Strabrechtcollege omgetoverd tot een ware promstempel: die avond zijn er alleen staanplaatsen met statafels. Op zondag 15 april zijn er groot aantal zitplaatsen gecreëerd om iedere leeftijdsgroep een maximale kans te geven dit muzikale hoogstandje van Euphonia bij te kunnen wonen.

Met het organiseren van een evenement op het niveau van Euphonia Proms is veel geld gemoeid. Om dit financieel mogelijk te maken zijn we voor een groot deel afhankelijk van U.

Wij beseffen dat we uw financiële steun vragen in een nog steeds moeilijke economische tijd. Daarom proberen we, meer nog dan andere keren, alles te realiseren tegen zo laag mogelijke kosten. We blijven echter streven naar een perfectie in de presentatie zoals U die van ons gewend bent.  

We zijn er dan ook van overtuigd dat deze Euphonia Proms mede met uw financiële steun een succes zal zijn.

Wij vragen u om een financiële bijdrage te overwegen en daarbij het pakket van uw keuze op onderstaande antwoordcoupon in te vullen. Uiteraard kunt u uw keuze ook via e/mail aan ons doorgeven. Ons e/mailadres is: secretariaat@muziekkorpseuphonia.nl

Op onze website www.muziekkorpseuphonia.nl vindt U meer informatie over de Euphonia Proms.

Wij danken U voor de moeite en hopen uw toezegging op een financiële bijdrage op korte termijn te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Muziekkorps Euphonia,

Jef van Stratum, voorzitter

 

 

Bijlage: sponsorpakketten

TerugVerder